Kategorier
Kontorslokaler

En synlig kontorsskylt

Har man kontor i en byggnad där det finns många rum kan det vara svårt för klienten att hitta rätt. Då är en snygg och synlig kontorsskylt bra att ha. Dessutom syns du för andra som passerar.

Anna hade länge letat efter ett kontor. Det var tvunget att vara snyggt, fräscht och ligga lokalt. När hon hittade företagshotellet hoppade hon jämfota av lycka. Där fanns allt hon behövde. Internetuppkoppling, väntrum och konferensrum. Det var helt enkelt perfekt. Som bonus fanns ett fikarum för de som jobbade i huset, vilket skulle bli en perfekt träffpunkt för nya möten.

Hon flyttade in och märkte snart att det fanns ett problem trots allt. Hon väntade på kunder som hon trodde hade uteblivit för att sedan hitta dem irrande i korridorerna. Anna insåg att hon behövde tydliggöra var hon fanns genom en skylt.

Kontorsskylt gjorde skillnad

Hon hade sett en fin kontorsskylt för ett IT-företag längre bort i korridoren, och bestämde att ta en fika vid tio då de anställda på det företaget brukade gå till fikarummet. En timme senare satt hon och fikade tillsammans med det härliga IT-gänget och fick svar på vart de köpt sin skylt.

Hon knappade in hemsidan och där hittade hon deras kontaktnummer. Efter att ha hört sig för om priser och när skylten kunde vara klar återgick hon till hemsidan. Hon fyllde i kontaktinformationen, gjorde en skiss på den skylt hon önskade och bifogade filen samt ett meddelande i samma formulär. Nu skulle kunderna äntligen hitta henne med lätthet.