Kategorier
Kontorsstädning

Ett renare arbetsliv

Visst kan arbete utföras på ett ofräscht kontor. Men hur väl trivs de anställda och hur uppskattade känner de sig? För en fungerande arbetsmiljö behövs ett rent kontor där ordning råder.

Ett välstädat kontor är en förutsättning för att de anställda ska trivas och kunna göra ett bra jobb. Det är kanske inte något man reflekterar över speciellt ofta, men det är inte desto mindre sant. Har man inte noterat den saken innan lär man reagera den dag det inte längre kommer städpersonal och tar hand om damm och smuts.

Ett kontor förfaller snabbt om det inte blir ordentligt städat. Det börjar med skrivborden och sedan följer toaletter och fikarum illa kvickt. Sedan står man där med tomma eller halvt urdruckna kaffemuggar. Fläckar och fulla papperskorgar. Damm. Toaletter som alla använt men inte vill använda längre. Fikarum som har en distinkt arom av soptunna.

Ditt kontor ska vara renstädat

Kontor ska vara städade alla dagar. Frekvensen av städning avgörs av hur mycket kontoret används. Arbetar det någon där alla dagar, hela dagarna? Eller används kontoret lite då och då? Bättre för mycket städning än för lite. Ingen har ännu dött av att arbetsplatsen är mycket väl rengjord. Däremot blir det glada miner om det doftar gott och rent och allt är fräscht när man kommer dit.

En bra städfirma tar hand om bekymren. Ni får dammsuget och dammat och papperskorgar tömda. Köket blir fräscht så folk orkar äta i det. Toaletterna rengörs på alla håll. Inte dumt alls! Läs mer om kontorsstädning på denna sida: https://www.kontorsstädningöstermalm.se