Kategorier
Kontorsliv

Passersystem på kontoret i Stockholm

Är du trött på att byta lås och göra nya nycklar finns en annan lösning. Skaffa ett passersystem till företaget i Stockholm där personalen får passerkort.

Personalstyrkan hade växt lavinartat de sista åren och en ny lokal hade införskaffats. Företagsledningen kunde inte vara lyckligare. Men med mer personal kom även krav på nya arbetssätt, personalvård och annat. Lena hade hand om alla praktiska saker som fanns på företaget. Det kunde handla om att köpa in nya möbler eller att ordna med friskvårdscheckar.

Just nu satt Lena med ett bekymmer som började bli ett stort problem. Det handlade om nycklar. Gudskelov hade inte alla på kontoret nycklar, men tillräckligt många för att risken med tappade nycklar var på väg att eskalera utom kontroll. Lås behövde bytas regelbundet och detta blev onödiga kostnader för företaget.

Passersystem för alla

Lena kontaktade ett företag som arbetade med passersystem för att få lite information om vad de hade att erbjuda. Det mest intressanta var ett passersystem med kort. Korten kunde aktiveras för användning de tider personalen behövde komma in. Tappade någon ett kort var det enkelt att spärra det och ge ut ett nytt.

Lena tog upp iden med VDn, som godkände den direkt då det skulle minska kostnaderna med detsamma. Företaget hade haft problem med obehöriga som kommit in i fastigheten. Nu skulle alla anställda få ett kort och ytterdörren kunde hållas låst. Förutom passersystem för företaget i Stockholm bestämde de sig för att beställa en larmtjänst för att skydda företaget mot inbrott och brand. Skaffa passersystem för ditt kontor här: www.passersystemstockholm.se