Kategorier
Kontorsinredning

Praktiskt med arbetsbänk på hjul

Beroende på arbetsuppgift och kan bord och stolar se olika ut. Har man då möjlighet att specialbeställa möbler för det specifika ändamålet, exempelvis arbetsbänk på hjul, är det perfekt.

Kristina irriterade sig varje dag på att behöva plocka de otympliga produkterna från bordet till pallkragarna. Det var visserligen inte särskilt tungt, men arbetsställningen när man bar dem var inte bra och hade man bråttom tog man många i taget och det blev tungt. Det sistnämnda var visserligen inte nödvändigt, men jobbar man på ackord är det lätt att det blir så.

En kväll satte hon sig framför datorn för att se om det fanns någon lösning som hon kunde presentera för chefen.

Beställa arbetsbänk på hjul

Hon behövde inte leta länge. På andra sökningen hittade hon arbetsbänken. Nyfiket klickade hon på länken. Det visade sig att man kunde specialbeställa arbetsbänkar efter behov.

Dagen därpå skrev hon ner sin idé och varför den var bra. Vilket var att med en arbetsbänk på hjul kunde man köra de färdiga produkterna hela vägen till pallkragarna. Det skulle spara axlar och ryggar. Arbetet skulle gå fortare och därför bli mera produktivt.

Förslaget lämnades och en vecka senare blev hon kallad till chefens kontor. Hon satte sig på besöksstolen. Chefen log vänligt. Nervositeten avtog när han i vänlig ton förklarade att han kallat in henne på grund av hennes idé.

Han var överförtjust över hennes initiativ och berättade att han redan beställt en arbetsbänk på hjul. Hon var den som skulle få utvärdera bänken när det kom på plats.