Kategorier
Kontorsliv

Trådlös skrivare för det moderna, sladdlösa kontoret

Trådlös skrivare är det enda rimliga alternativet på ett modernt kontor. Självklart ska det gå att skriva ut utan att behöva springa fram och koppla in en USB.

Vem gillar sladdar? Sannolikt inte du, för det är nämligen inte så många som gör det. I alla fall inte när det kommer till sladdar som är i vägen på ett kontor. Som till exempel sladden till skrivaren. Koppla i datorn, koppla ur datorn. Vänta på att nästa person är klar, koppla i igen, koppla ur igen.

Självklart är det ett ohållbart system att fortsätta använda trådbundna skrivare på ett modernt kontor. Inte minst med tanke på att allt fler kontor använder sig av flytande arbetsplatser. Då funkar det inte att behöva ha en fast skrivare så fort personalen ska skriva ut papper.

Trådlös skrivare finns till uthyrning

Med en trådlös skrivare kan alla medarbetare lätt koppla upp sig och skriva ut direkt från var det nu är de befinner sig. Så länge det är inom räckhåll för routern, det vill säga. Men det finns också system för helt fjärrstyrd utskrift, som kan vara värt att kolla upp för er som arbetar på så kallade hybridkontor där en del i personalen jobbar hemma och andra på kontoret.

Hur som helst är det en bra idé att överge det gamla trådbundna systemet, om ni inte redan har gjort det. Och du vet väl att det finns ett enkelt sätt att prova er fram till en skrivarlösning som passar just era behov? Företaget behöver inte alls investera i ett köp med en gång. Det finns trådlösa skrivare att hyra. Utan bindningstid.