Kategorier
Kontorsinredning

Köp säkerhetsprodukter från ett säkerhetsbolag

De största företagen har ofta de största kontorskomplexen, vilket skapar behov av att kunna övervaka den stora mängd människor som vistas på kontoren. Av lite olika anledningar är det bra att kunna se vad som händer på kontoren. Många sätter därför upp kameror på kontoret. I de flesta fall handlar det inte om att spionera på sina egna medarbetare utan att kunna följa vad som händer då det är kunder som kommer på besök. Ibland spelar man in samtal i utbildningssyfte, ibland på grund av juridiska avtal som kanske sluts inne på kontoret. Och någon gång handlar det också om att kunna skydda sig mot inbrott på kontoren.

Kameror för övervakning

Beroende på vilken slags verksamhet man har, kan man installera kameror med värmekänslighet, med rörelsedetektorer, eller vattentäta kameror för utomhusbruk. Och för företagsägaren är det smidigt att kontrollera innehållet och styra kamerorna via sin mobil eller dator. Sedan kan man när som helst spela upp inspelningen på sin dator närhelst man behöver det.

Brandskydd

Ibland vill man kunna skydda sitt kontor mot bränder. Skulle en brand uppstå skulle det vara förödande för all information och för alla de saker som man förvarar på plats på kontoret. Då kan man installera särskilda brandskyddande skjutgaller, isolerande jalusier som fälls ner om en brand skulle utbryta. När det kommer till bränder, gäller det att isolera branden så mycket som det bara är möjligt. Att endast ha vattensprinkler kan oftast förstöra mer än släcka en brand. Då är skum ett mer användbart material.

Säkerhetsglas

Har man ett kontor på marknivå kanske man vill kunna skydda kontoret från skadegörelse. Då är det viktigt att installera säkerhetsglas som inte splittras när det utsätts för yttre påverkan. Många säkerhetsglas skyddar även mot skadliga UV-strålar. Är man särskilt utsatt för en stor risk för inbrott kan man koppla fönster till larm som går direkt till säkerhets- och väktarbolag, som är på plats inom minuter efter att det någon skadar fönstret.  Samma sak med dörrar in till kontoret. Samtidigt gäller det att komma ihåg att inget skalskydd är 100 procent säkert. Skaffar du säkerhetsglas till kontoret har ni 10 års garanti på hållbarheten. Då kommer leverantören ut och installerar säkerhetsglaset. Samtidigt kan du se över resten av säkerheten på kontoret.

Säkerhetsföretag som levererar säkerhetsprodukter

Vad kan vara mer tryggt än att få säkerhetsprodukterna från ett företag som arbetar med säkerhet? Du kan köpa fönster, dörrar, jalusier, galler, portar och kameror från ett och samma företag som samtidigt kommer ut till kontoret och rådgör med er  om vilka åtgärder som ni kan göra både för att säkra mot inbrott och ett fullgott brandskydd.