Kategorier
Kontorsflytt

Dags att byta kontor?

Som företagare så strävar man alltid efter att öka sin omsättning, expandera och kunna bli ännu mer lönsam. För vissa går det väldigt fort, för andra tar det längre tid och för en del så händer det ingenting alls. Det är omöjligt att veta på förhand. Vi ska dock fokusera på de företag somd et går bättre för och där vi kan säga att du driver en mindre konsultfirma som i dagsläget – och under en längre tid – haft fyra stycken anställda. Ni sitter i ett mindre kontor i Stockholm. Det som sker är att ni får allt fler uppdrag och att ni i och med detta också måste anställa fler personer. Ni skyndar långsamt då ni inte vill ta in fel folk; er firma lever på sitt goda rykte och ni vet att det handlar om att minimera varje misstag.

Därför så anställer ni först en person – väntar någon månad – anställer ytterligare en person – väntar två månader och anställer en tredje. Alla hinner bli en i gänget, alla hinner få förståelse för hur ni vill jobba och alla hinner bli varm i kläderna. Ett skolboksexempel på hur man utvecklas och växer i en kostym innan man köper den. Men, är det inte lite trångt?

En kontorsflytt kräver speciell kompetens

Ert problem är att ni numera är sju stycken anställda som delar på en yta som är avsedd för betydligt färre. Det är alltså dags att ta nästa steg: att skaffa ett större kontor. I det här fallet blir flytten väldigt delikat – som vid alla kontorsflyttar – så den ska ske under en helg och att ni redan på måndagen måste kunna öppna dörren till det nya kontoret i Stockholm och sätta igång att jobba igen.

Först och främst så måste ni alltså hitta en pålitligt flyttfirma som kan sköta er kontorsflytt i Stockholm. Det finns de som specialiserat sig på detta område och som kan erbjuda unika tjänster sett till både säkerhet – att inga datorer och annan teknisk utrustning går sönder – och sett till effektivitet.

En flyttfirma som riktat in sig på kontorsflytt kan i många fall även bistå med installationer – det gör att ni kan mötas av ett fullt inrett kontor där datorerna står inkopplade och redo att användas.

Hitta rätt städföretag i Stockholm

Den andra frågan som ligger på ert bord gäller städning av ert gamla kontor. Den ska vara exakt lika noggrann som då en vanlig flytt sker och där man som säljare/hyresgäst har ett åtagande som ligger i att genomföra en flyttstädning. Där en flyttstädning innebär att allt från kök, badrum och övriga rum ska städas, att fönster ska putsas samt att alla saker däremellan – avlopp, dusch, badkar, spis, kyl- och frys, takarmaturer – ska städas så är det faktiskt ingen skillnad på vilka krav som ställs om ett kontor ska städas ur.

Se din kontorsstädning på samma sätt som en flyttstädning och se till att använda det som nyckelord då ni söker efter en städfirma i Stockholm.

På samma sätt som det finns rena specialister inom flyttbranschen – exempelvis då för en kontorsflytt – så finns det motsvarande företag inom städbranschen. Skillnaden är att det finns så många fler nischer just där. Ett företag kan vara expert på hemstädning i Stockholm, ett annat på just flyttstädning, ett tredje på kontorsstädning (normal sådan som utförs regelbundet på kvällstid) och ett fjärde städföretag kan vara mer inriktat på byggbranschen – städning av verkstäder, omklädningsrum och byggarbetsplatser.

Då vi anser att just en flyttstädning är närbesläktad med den städning ert företag är i behov av så tycker vi att ni ska söka efter en städfirma som riktat in dig på det området. Det kommer att ge bäst resultat.