Kategorier
Företagslarm Okategoriserade

Företagslarm en trygghet

För en butiksägare är det en ständig oro att komma till jobbet och upptäcka inbrott. För att kunna sova gott om kvällarna är företagslarm en självklarhet.

Margaretas största oro hade blivit verklighet för ett halvår sedan. Hon hade klarat sig i flera år och tyckte inte att hennes lilla butik var något att göra inbrott i men hon hade haft fel. En kall vintermorgon när hon kom till butiken för att börja sin dag hade dörren varit uppbruten.

Det hade inte stulits mycket men allt låg i en salig röra och en hel del var förstört vilket var lika illa. När hon samlat sig hade hon ringt polisen som kommit med det samma. De hade frågat om hon inte hade något larm, vilket hade förvånat henne först. Men sen insåg hon att hon borde skaffat det för länge sen.

Företagslarm installeras

Så snart poliserna lämnat butiken och låst igen gick hon in på kontoret. Där letade hon fram ett nummer till ett företag som arbetar med larm. De lovade komma i slutet av veckan. Det var långa dagar tyckte Margareta då hon inte kunnat sova en hel natt på grund av den oro som plötsligt tagit plats i kroppen.

När inbrottslarmet var installerat hade hon vaknat första natten. När hon insåg att hon nu hade företagslarm hade hon somnat igen och sedan dess hade det inte längre varit ett bekymmer. Nu visste hon att tjuvarna skulle jagas på flykten när larmet började ljuda. Dessutom skulle det komma vakter så snart larmet gick.