företagsfrukost

Många företag väljer att inleda veckan med ett morgonmöte. På måndagsmorgonen kan det vara skönt att mjukstarta med ett informellt möte där man går genom förra veckans aktiviteter för att sedan gemensamt lägga upp veckan som kommer. Lägg till lite gott kaffe och några goda smörgåsar så har du en perfekt start på veckan. En liten detalj som gör arbetsmiljön trevligare och som hjälper till att höja arbetsmoralen över hela arbetsplatsen.
För att slippa ta hand om inhandling och tillagning av frukostsmörgåsarna kan det vara en bra idé att anlita en cateringfirma. De har ofta speciella frukosterbjudanden och brukar även vara flexibla när det kommer till att skräddarsy lösningar för just ditt företag.

Goda förberedelser

Innan du tar kontakt med cateringfirman gällande företagsfrukost kan det vara bra om du har en klar bild av vilken typ av tjänst som du är intresserad av. Hur många smörgåsar gäller det? Hur ofta vill du ha dem levererade? Vilken typ av pålägg är du intresserad av? Ju tydligare bild du har innan du tar kontakt, desto lättare blir det att hitta en tjänst som passar dig perfekt.

Bra att tänka på

När det kommer till att anlita en cateringfirma finns det några saker som det är bra att tänka på.

-Ofta finns det en nedre gräns på antal enheter som man kan beställa. Det kan röra sig om ett minimum på 15 smörgåsar exempelvis till en frukost.

-Ta reda på om det finns några allergier bland personalen. Detta går ofta att lösa men det är viktigt att informera cateringfirman i ett tidigt skede om någon exempelvis skulle vara nötallergiker.

-Kolla upp om någon eller några i personalen är vegetarianer/veganer. Ett alternativ kan i så fall vara att köra helvegetariskt för hela personalstyrkan.

-Bestäm en tid när du vill ha smörgåsarna levererade!

-Tänk på om det krävs bestick och porslin! Har ni inte detta på plats kan många cateringfirmor hjälpa till även med detta.

Härliga mackor till morgonmötet – beställ företagsfrukost från en cateringfirma