Kategorier
Okategoriserade

Om ni behöver hyra mötesrum i Malmö

Är ni ett företag som behöver hyra mötesrum i Malmö? Ibland kan man behöva hyra bara mindre rum, antingen för förhandlingar som ska ske i företaget eller mellan olika företag. Andra gånger kan man behöva större konferenslokaler. I alla dessa fall, kan man hyra Malmö Börshus både för de mindre möteslokalerna och för de större konferenserna som man kanske behöver hålla. Oavsett om det är mindre möten man vill ha, eller stora konferenser, ryms allt detta i Malmö Börshus.

Mer centralt kan man inte komma

Det går knappast att komma mer centralt och samtidigt kunna hålla sin konferens, seminarium eller förhandling än den plats där Malmö Börshus finns beläget. Här kan du äta gott och få lunchen serverad, liksom frukosten och fikat. Då kan du bjuda dina gäster på den bästa maten som man kan tillaga av svenska råvaror. Malmö Börshus ligger nära både flygplatsen och tågstationen. Det är bara en halvtimmes resa från flygplatsen och från tågstationen.

Malmö Börshus – anrikt hus med historia

Det gamla Börshuset i Malmö stod en gång värd för den finansiella sfären i Malmö. Börshuset byggde man med tanke på de rikaste i Malmö och för att man skulle kunna uträtta sina affärer, köpa och sälja utan att behöva bryta för en stunds lunchmåltid eller middag. Man kunde alltså äta och dricka på samma ställe som man gjorde sina affärer. Att då hålla sin konferens eller möte i det anrika huset som en gång tjänade som Börshus för den skånska eliten ger konferensen dignitet.

Få tillgång till senaste tekniken

Det som ger mer är att få befinna sig i ett anrikt hus som andas historia, men som har renoverats på sätt som gör den senaste tekniken tillgänglig. Det är just det man får om man håller sin konferens eller sitt seminarium i Malmö Börshus. Bokar man en heldagskonferens i Malmö Börshus får man tillgång till både en konferensvärd och en tekniker. Då är personalen där för att se till att konferensen sker på smidigaste tänkbara sätt.