Kategorier
Okategoriserade

Snart dags för kick-off!

Snart är hösten här och med det är det dags för kick-off. Man ska ta nya tag, få med sig hela personalstyrkan, få till stånd en ny vi-anda, ena företaget och få alla att dra åt samma håll. Vad är då bättre än att ordna med en kick-off som verkligen sparkar igång hela verksamheten inför det nya verksamhetsåret.

Ordna konferens i Dalarna?

Ser man till att ta sig en bit från storstäderna Stockholm, Göteborg eller Malmö, kan man få bättre priser på konferensen. Priserna på hotell, aktiviteter är bra mycket lägre om man bara tar sig några timmars resa från Stockholm, till exempel. I Dalarna finns det flera hotell som ordnar konferenser nära naturen. Då får personalen möjlighet till både aktiviteter och lugn och ro. Det finns mycket fin natur i Dalarna, så varför inte passa på att njuta av den fina naturen i Dalarna?

Exempel på bra aktiviteter

Vill man få till en bra teamkänsla hos personalen, kan man göra några bra aktiviteter som syftar till att skapa en bra vi-anda.

1. Ha Robinson-tema en dag

En dag kan man ha Robinson-tema och dela in personalen i två grupper som tävlar mot varandra. Det måste inte bara vara fysiskt påfrestande tävlingar, utan man kan tävla mot varandra, genom att lösa olika svåra uppgifter, samarbeta och vinna mot varandra. Man behöver heller inte svälta under en Robinson-dag. Man kan istället äta gott och må bra.

2. Lösa mysterier

Genom att behöva varandras hjälp att lösa olika problem och tanknötter, får man personalen att vilja ta varandras hjälp. Genom att visa på varandras olikheter men beroende av varandras olika förmågor, kan man få dem att samarbeta bättre.

Är du intresserad av att ordna med en konferens i Dalarna? Läs då mer på: https://www.konferensdalarna.nu.