Kategorier
Okategoriserade

Hitta hotell i Båstad och Torekov

Sugen på en upplevelse som inte alls är lik Sverige? Numera ska vi ju inte flyga för miljöns skull. Då är det mycket värt att semestra i Sverige, och det är ingen dum idé då Sverige erbjuder mycket fin och annorlunda natur. I Sverige finner vi allt från höga fjäll för en fjälltur, till exotiska klippformationer i Skåne. Den södra landsändan är inte bara platt jordbruksyta. Här finns allt från bokskogar, till sandstränder på Österlen till klippor i Torekov och Båstad.

redovisningskonsult

Vill man hålla en konferens och samtidigt bo på samma hotell finns det minst 15 med 3-5 stjärnor. Här presenterar vi de fem med 3,5-4 stjärnor.

  • Torekov Hotell – detta hotell ligger vid Hallands Väderö. Det ligger alltså på en egen ö och man tar båt ut till hotellet. Man får en upplevelse av havet med båttur med incheckningen till hotellet. Här möter man en vacker natur om man väljer att hålla sin konferens här. Hotellet erbjuder intima möten, golfbanor och god mat. Hotellet har 4 stjärnor. Hit har till och med JF Kennedy hittat, bland andra kändisar, kungligheter och näringslivstoppar.
  • Hotell Rusthållargården – hotellet ligger mitt i Arild, även här kan man spela golf. Önskar man hålla konferens här bjuds det på mat och tillgång till ett spa med bad, övernattning och frukostbuffé. Allt man kan önska sig till sin konferens. Hotellet är ett 4-stjärnigt hotell.
  • Hotel Skansen Båstad – detta hotell ligger i välkända Båstad, vallfartsort för jetsettare och rik elit. Även här kan man njuta av spa och bad då hotellet ligger vid havet. Vill man hålla sin konferens här kan man förena nytta med nöje och äta god mat, bada i havet eller hålla till i en fin mötesanläggning för över 100 deltagare. Även detta hotell har 4 stjärnor.
  • Hotel Kullaberg – detta hotell ligger på Kullahalvön. Här finns Kullaberget nära, som man kan företa vandringar på. Vandringsleden går mitt i ett naturreservat och lönar sig för alla naturälskare. Även här kan man basta och bada och bjudas på äggtoddy efter badet. Vill man förlägga sin konferens här får man all tänkbar service, utrustning och god mat.
  • Hovs Hallar Sure Hotel Collectin by Best Western – utanför Båstad kan man övernatta på detta hotell, med 3,5 stjärnor. Hotellet ligger nära både Båstad och Torekov men med hisnande natur då hotellet också ligger i ett naturreservat och bjuder på naturupplevelser utöver det vanliga. Här kan så många som 120 personer konferensa och lokalerna är utrustade med wifi, whiteboard och projektor. Läs mer på: https://www.hovshallar.com/hotell-bastad-torekov.