Kategorier
Okategoriserade

Nya parkeringsplatser till kontoret

Hur står det till med kontorets parkeringsplatser? Har företaget och antalet anställda växt de senaste åren så är svaret antagligen att det kunde varit bättre. Detta är ett problem för många företag som har sitt kontor i utkanten av städerna där tillgången på bra lokaltrafik är snål. Många väljer att ta bilen för att inte behöva ägna timmar på bussar och spårvagnar. En förutsättning för att på ett smidigt sätt ta sig till jobbet är ju dock att det finns någonstans att parkera när man man kommer fram.

Nuförtiden dimensioneras parkeringsplatser annorlunda än tidigare. På samma yta som det idag finns sex parkeringsplatser kan man med lätthet måla nya linjer och i stället skapa åtta platser. Av tio platser kan man ordna fjorton och så vidare. Allt handlar om att anlita ett företag som erbjuder linjemålning, som kan ta bort de gamla markeringarna och måla dit nya.

Anlita företag som kan linjemålning

Har ni en yta avsedd för parkering utanför kontoret har ni säkert goda möjligheter att utöka antalet parkeringsplatser. Börja med att vända er till en firma som erbjuder linjemålning. De kan hjälpa er att göra en bedömning av hur utrymmet kan användas bättre. Ibland kan det räcka med att man målar om rutorna på andra ledden för att man ska kunna skapa fler parkeringsplatser. Annars kan man ofta genom att kapa några decimeter per ruta få till en extra plats per rad. De gamla rutorna skrapas bort och ny linjemålning utförs, med hållbar miljövänlig färg som ger en snygg parkeringsyta.

Linjemålning har många användningsområden

Linjemålning används till många saker, inte bara parkeringsplatser. Det vanligaste är vägmarkeringar, både till motor- och landsvägar och inne i stan, överallt där mittlinjer, pilar och andra signalmarkeringar måste målas anlitar man ett företag som kan linjemålning. Men linjemålning behövs också när man ska måla för orientering inom till exempel industrin, i garage och på köpcentrum och gallerior.

Det kan också vara användbart när man ska dekorera en skolgård, till exempel för att rita hopphagar eller basketplaner. De företag som jobbar med linjemålning idag gör det med miljövänligt färg som varken påverkar miljö eller människor.

Fler parkeringsplatser ett lyft för kontoret

Vill du att ditt kontor ska bli en attraktiv arbetsgivare, se till att det finns goda möjligheter till parkering i direkt anslutning till arbetsplatsen. Många som jobbar på kontor är beroende av att snabbt kunna ta sig till och från jobbet för att hinna med vardagen. Fler parkeringsplatser vid kontoret gör det också lättare för eventuella kunder att parkera när de besöker er och gör att de slipper köra omkring och leta parkering och komma försent. Anlita ett företag som kan linjemålning och be dem hjälpa er att optimera ert parkeringsutrymme.

Här kan du läsa mer om linjemålning.