Kategorier
Okategoriserade

När du ska flytta på Östermalm

Har du kontor på Östermalm? Om man har ett kontor med anställda, kommer man förr eller senare att behöva anlita ett städbolag eftersom det snabbt blir smutsigt på en arbetsplats som man använder varje vardag. Ska man sedan flytta, är det behändigt att anlita samma städfirma som man annars anlitar för sin kontorsstädning.

Det är inte alla städfirmor som utför andra saker än till exempel kontorsstädning, storstädning, flyttstädning, trappstädning eller något förutom det. Men ibland kan man hitta ett städföretag som kan tänka sig att erbjuda fler tjänster som att till exempel ansvara för kaffeinköp, fruktinköp, tvätt av mattor och gardiner, om man vill det. 

Anlita samma firma som man brukar

Om man sedan vill flytta kontoret någonstans på Östermalm kan man behöva en flyttstädning. Då kan detta vara bra att anlita samma städfirma som man redan har förtroende för och som man vet, klarar av att städa på sådant sätt att alla inblandade blir nöjda. Ska man flytta kontoret från det ena stället till det andra, är det mycket viktigt att även flyttstädningen blir så bra att hyresvärden blir nöjd.

Agera vaktmästare och ta hand om fler saker

Om en städfirma även kan ta hand om sopor är kanske inte så konstigt. Det är ju bara naturligt. Men det kan finnas behov av att städfirman kan utföra fler tjänster, som att även köpa in kaffe, te och frukt som kanske behövs på kontoret. En del städfirmor kan till och med tänka sig att ta ansvar för själva lokalerna och erbjuda vaktmästartjänster, som att öppna dörrar, eller se till att dörrar och fönster är larmade på rätt sätt, när ingen är där.

När man ska flytta kontoret

Ska man någon gång flytta kontoret kan man behöva hjälp med både packning, flytt och flyttstädning. Har man då en städfirma som man har ett bra samarbete med, kan man anförtro städfirman att även ta hand om flyttstädningen. Det brukar ju ställas höga krav på en flyttstädning; att den ska vara noggrann och att alla fönster är putsade och lokalen ska vara tömd. Här kan du läsa mer: https://skarings.se/flyttstadning-ostermalm.