Kategorier
Okategoriserade

När du vill belöna personalen

Ibland kan man vilja belöna personal som har gjort bra ifrån sig. Då kan det vara dags att bjuda på ett företagsevent i Stockholm, men de flesta företagare är bra på att leda företag, men inte att arrangera ett event. Då kan man anlita ett företag som är desto duktigare på att arrangera ett sådant.

Åka luftballong

Vill man så kan man arrangera en ballongutfärd, så att man åker ut och ser landskapet uppifrån. Det blir en spektakulär upplevelse. Då tar man med sig champagnen och skålar i champagne när man befinner sig flera meter upp i luften. Det är verkligen en upplevelse (som inte passar de höjdrädda) att få åka luftballong och få en tur över staden, njuta av den vackra vyn. Det ger en sammanhållning att få göra en äventyrlig upplevelse flera meter ovan mark. Efteråt kan man äta en trevlig middag ute på någon restaurang. Sedan blir det pubrunda i natten.

Åka ut i skärgården

Vill man så kan man hyra en skärgårdsbåt. Då kan man be ett coverband spela dansvänliga låtar. Man bjuder hela personalen på en räkafton, med räkor, bröd, sallad och goda saker. Man bjuder på några glas vin, sedan får personalen köpa mer dricka efter räkorna. Sedan bjuder man på kaffe och tårta. När alla har ätit så spelar coverbandet tills alla har dansat och är helt slut. Väl tillbaka i staden är det dags för alla att åka hem.

För de äventyrslystna

Vill man bjuda på något för de mer äventyrslystna, så kan man ha höghöjdsövningar. Man åker till ett ställa med höjhöjds banor, man kan ha personalen att ta sig runt en äventyrspark. Det gäller då att göra personalen trygg med övningarna. Ingen alkohol ska serveras just vid detta tillfälle. Det är viktigt att personalen är nykter och står stadigt på benen. Senare kan man gå på restaurang och bjuda på nyttig mat, med grönt te.

För livsnjutarna

Vill man hellre ta det lugnt, kan man bjuda personalen på bastubad, badtunna eller på spa på Yasiguri, till exempel, japanska heta bad. Sedan äter man någon japansk middag tillsammans. Alla sitter i japanska morgonrockar och sedan klär man på sig pallrar hemåt.