Kategorier
Kontorsflytt Kontorsstädning

När kontoret behöver en flådigare adress

Är det dags för kontoret att byta adress? Är man ett framgångsrikt företag behöver man antagligen söka ett nytt kontor då man växer. Ibland kan behoven ändras vilket gör att man antingen vill bli fler eller få annorlunda rum för företagets behov och för att verksamheten ska fungera som det är tänkt.

Ibland kan man behövs komma till en mer fashionabel adress för att kunna dra till sig rätt sorts kunder. Att via upp ett kontor för att visa på förtroende och seriositet är viktigt när man vill binda kunderna till sig.

Inredningen lika viktig som den nya adressen

Då är utseendet på kontorets inredning mycket viktig, samt läget. Det gäller att kunna visa på det som företaget säljer; är det innovation, inom till exempel IT, är det viktigt att visa på ett kontor som andas detta. Samma gäller om det är ett företag inom reklambranschen. Är det i stället ett företag som sänker finansiella produkter, eller som arbetar inom pensioner och ekonomi är det seriositet och förtroende man vill signalera med sitt kontor. Då gäller en adress på Östermalm, i Stockholm, eller ett centralt läge i Göteborg och Malmö. Är det däremot ett IT-företag bör man helst ha sin adress i Kista, utanför Stockholm, som Stockholmarna gärna vill kalla för Sveriges ”Silicon Valley”.

Anlita en flyttfirma för grovjobbet

Är det så att man har fått en ny adress för företaget gäller det att få allting med sig; alla prylar, skrivbord, stolar och tillbehör. I stället förr att utnyttja personalen som ska göra allt åt företaget som har med flytten att göra, kan man i stället använda en professionell städ- och flyttfirma som gör allt. Då är det bara att ge dem nycklarna och be dem ge dem vidare till hyresvärden. Efter det behöver man sedan inte oroa sig för något mer; allt pick och pack tar företaget hand om, plus städningen efter flytten. Varför inte anlita någon som du kan lita på och anförtro företagets alla tillhörigheter till?

Låt dem skriva på ett sekretessavtal

Känner du inte någon tillförlitlig flyttfirma på rak arm, kan du alltid googla flyttfirma, och sedan ortsnamnen dit du vill flytta. Google bör du ge dig några förslag. Be dem som du ser först på Google att ge dig offert och referenser. Kolla upp referenserna och ta sedan det företag som du tycker har bäst offert och referens. När du sedan har sållat bland företagen låt dem skriva på ett sekretessavtal för att hindra dem att sprida känslig information om ditt företag. De måste ställas till svars för om de låter något försvinna eller komma i fel händer.