Kategorier
Kontorsstädning

Tar du lokalvårdaren för givet?

Man går till kontoret dag ut och dag in, utan att fundera på hur det kommer sig att papperskorgen som var proppfull igår plötsligt är tom igen. Men det skulle protesteras om den inte var det.

Man tar dem för givet. Anledningen är troligtvis att man aldrig ser dem. De finns där i det tysta och gör inget väsen av sig. Enda anledningen till att man skulle lägga ner tid på att fundera över det är om man själv städat kontor. Då uppskattar man verkligen varje liten detalj. Men de är riktiga vardagshjältar som finns där för sina kunder varje dag. Så har man dem inte redan på kontoret så är det dags. För det är ganska onödigt att den egna personalen lägger ner tid på städning när det finns personer som är proffs på det och gör det så mycket mera effektivt. Personalen har annat att göra, saker som de är bäst på och som är viktiga för företagets framtid. Hitta städföretagen genom att googla på kontorsstädning Västerås.

Ett snyggt kontor säger allt

Det första intrycket säger en hel del om företaget. En trevlig, dammfri och väldoftande miljö ger ett propert intryck när kunderna kommer på besök. Det medför att de gärna blir bjudna på den där kaffekoppen och tar sig tid att stanna upp och lyssna på vad man har att erbjuda.

Ett rent och snyggt kontor skapar även en bra arbetsmoral och en fin stämning på jobbet. Personalen känner sig sedd och kan känna sig stolta över sin arbetsplats.